Det var ganska exakt ett år sen jag satte bom och lås framför mitt digitala livsverk: den sarkastiska, havsblå hästblogg som följt mig från tonårens radikala förändringar, till vuxenlivets ack så finslipade strategier. Och ta mig på orden när jag säger det här: jag har saknat den. Saknat diskussionerna den medförde. Saknat människor som med hull och hår svalde allt jag skrev. Saknat de tagit av sin dyrbara tid och förklarat för mig hur många sätt en människa kan vara FEL på. Saknat de som bara passivt hängde där som bollar i statistiken och matade min tro om att jag hade något vettigt att säga. 

Här står jag nu igen, ett år efter att jag packat ihop det som kom att bli ridsportens egna mellanpommes (den behövde en rejäl nypa salt för att bli dräglig – men har man börjat äta kan man inte sluta förrän det är slut, varpå man oftast skamset börjar slicka saltet av fingrarna). Men ingen hybris från min sida så att säga. Med detta bombastiska intro, ville jag egentligen bara säga: hej och välkomna till min nya blogg. Skojar bara. Det jag ville säga var: Hej era loosers, long time no see. Kom ihåg att det är mellan raderna det bästa står! 

Kategorier: News